Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Penol medium børnetusser - 10 stk

Penol tuscher, farveblyanter, farvestifter og maletilbehør

Farveblyanterne, tuscherne, farvestifterne, maletilbehøret og andre kreative produkter fra Penol er kendt af de fleste. Mærkevaren Penol er lig med kvalietet, holdbarhed og kreativ leg. Alle børnetuscher fra Penol kommer i recikuleret materiale og hylstrene er helt fri for PVC. Farveblyanterne har klare farver og er specielt beregnet til børn og børnehænder, og de findes i flere varianter til små og store børn. Penol opmuntrer til kreativ leg!

Vores pris: 45,-
På lager
SKU
8411
   

10 medium børnetusser fra Penol. Alle børnetusser fra Penol leveres i genanvendelige materialer og hylstrene er helt fri for PVC. Blækket i tusserne er vandbaseret. Alle tusser er CE-mærket og overholder alle krav til børnesikkerhed. Tusserne er udstyret med en 6 cm lang sikkerhedsprop med luftkanaler. Alle tynde tusser holder i op til 5 dage uden prop.

Indeholder:

  • 10 medium Penol Børnetusser

detaljer:

  • Svanemærket
  • Tåler at ligge uden prop i op til 5 dage
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model16000006
EAN5701113001155
MærkePenol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.