Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Store dukker og tilbehør fra 31 cm

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 180

Page
per side

Der findes uendeligt mange dukker at vælge imellem, og her finder du de større dukkevarianter med det du kan forestille dig af udstyr og dukketøj til sjov rolleleg. Disse større babydukker kommer i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, hvor nogen af dukkerne kan tisse mens andre dukker kan snakke, og flere dukker har hår som du kan style og pleje. Du finder måske din nye favorit blandt vores store udvalg?

Lær børn om omsorg ved at give dem sin egen lille babydukke de får ansvaret for. Mad dukken, skift ble, skift tøj og kør en tur med den i dukkevognen - babydukkerne byder på timevis med autentisk og realistisk rolleleg. Præcis som en ægte baby har de store dukker også brug for tøj og tilbehør, og vi har en masse du kan vælge imellem. Her kan du finde en masse pænt dukketøj, smarte dukkestole, behagelige dukkesenge, bilstole og cykelsæder til dukker, pusletasker og meget mere. Her er der meget at vælge imellem og du finder helt sikker det perfekt tilbehør til din dukke her.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.