Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dukketøj og tilbehør 31-60 cm

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 87

Page
per side

Præcis som en ægte baby og små børn har babydukkerne brug for en masse tøj og udstyr, og her finder du et stort og varieret udvalg. Har du brug for flere sæt tøj til din babydukke, har vi tøj til alle sæsoner og i flere stile tilgængeligt. Om du behøver pyjamas, sko, vinterjakke, badedragt, træningsdragt, sommerkjole eller tøjsæt til andre anledninger, vil du kunne finde dukketøj til både pige- og drengedukker her.

I tillæg til tøj kræver et lille barn en del udstyr - og i denne kategori vil du finde et stort udvalg af diverse dukketilbehør som gør rollelegen ekstra realistisk og sjov. Her kan du vælge mellem dukkesenge, dukkestole, dukkecykler, bæreseler, pusletasker, soveposer, flasker og andet sjovt tillægsudstyr til din dukkebaby.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.