Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Fantorangen bamse - 35cm - DR Minisjang

Lowest price at PriceRunner

Fantorangen og Fantus - alle børns yndlings fra børne-TV

Fantorangen og Fantus er de populære og sjove snabeldyr fra børne-TV på NRK og DR Minisjang. De sjove karakterer som lærer små børn om at børste tænder, være venner, sovesang, ikke være bange og meget mere. Sammen med sin bedsteven Eddi, finder Fantorangen på situationer som børn genkender og som de forstår, og hvis noget går galt er det ofte Eddi som får skylden. Lad børn genopleve glæden fra børne-TV serien om Fantorangen med Bamser, legetøj og spil, og se hvor hurtigt denne krammebamse bliver en favorit og barnets bedste ven.

Fantus og Fantorangen er søskende, og Fantus er blevet meget populær blandt de mindste børn.

Vores pris: 171,-
På lager
SKU
1338-35
   

Denne bløde og søde Fantorangen bamse er ekstra god at kramme. Fantorangen er en sjov lille fyr, som børn kender fra "Fantorangens Verden" på DR Minisjang. Fantorangen er altid igang med nye projekter, enten alene eller sammen med Pivi eller Fantus. Fantorangen er god at hygge med, og er specielt populær blandt de mindste børn.

Indeholder:

  • Fantorangen bamse

Detaljer:

  • Mål: 35 cm (H)
Produktdetaljer
Model112000
EAN7027260020008
MærkeFantus og Fantorangen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.