Figurer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 286

Page
per side

Figurer byder på en masse leg og underholdning for børn, og her kan du finde et stort udvalg af actionfigurer, superhelte, superskurke, prinsessefigurer og andre karakterer kendt fra TV- og filmverdenen. Et stort udvalg sikrer at børn i alle aldre finder figurer til vil lege med eller samle på. I denne kategori vil du finde både gode og onde karakterer, og figurer med både superkræfter og uden nogen specielle kræfter.

Figurerne kommer i forskellige størrelser og med forskellige funktioner og egenskaber, og byder på en masse kreativ underholdning. Figursættene opmuntrer til fantasifuld rolleleg, og med figurer som børn kender fra TV og film, kan de også genskabe kendte scener og fortællinger, i tillæg til at de kan skabe sine helt egne historier med sine yndlingskarakterer. Figurerne sælges både enkeltvis og i figurpakker med enten flere karakterer i samme pakke, eller med diverse ekstraudstyr for ekstra underholdning. Figursættene og figurerne byder på timevis med leg og sjov!

Alle børn elsker at lege med actionfigurer! Lad som om du er en del af Marvel-universet med modige og frygtløse karakterer, der skal redde verden på episke måder, skyd med edderkoppespind og sving dig fra bygning til bygning med du holder byen tryg, tag med til det fantastiske univers, hvor Autobots lever, kæmp på de gode eller de ondes side i galakser langt, langt væk, vær fræk og modig sammen med teenagehelte eller aktiver søgelyset som skinner på nattehimlen på en forbipasserende sky. Vi har actionfigurer i flere størrelser og former, og både af helte og skurke fra forskellige univers. I denne kategori finder du actionfigurer fra fjerne galakser med både gode og onde kræfter, modige og snedige karakterer fra norrøn mytologi, geniale milliardærer med højteknologiske jerndragter, superhelte med kapper og evnen til at flyve, køretøjer som kan tranformeres til frygtløse krigere, helte med flagermus-dragter og episke køretøjer og ondskabsfulde skurke som ønsker at udslette liv ved hjælp af Infinity stenene. Actionfigurer kommer både som enkeltstående figurer, samt i figursæt med flere karakterer eller udstyr for timevis med actionfyldt leg og underholdning.

Samlefigurer er figurer og figursæt, der er lige så velegnede til leg som til at blive vist på hylden. Figurerne børn samler på og ønsker sig, hænger ofte sammen med det, de er interesseret i, måske er det en film, et spil eller et tv-program, der fanger interessen, og med figurer af yndlingskarakteren kan de finde på spændende eventyr eller genskabe scener fra spillet eller filmen. Og når legen er slut, kan samlefiguren udstilles på hylden som dekoration. Opdag børnenes interesser, og køb de yndlingsfigurer som gør legen ekstra sjov, og lad dem blive en del af et univers af figurer, karakterer, eventyr og oplevelser, som de kan se sig selv i og gerne vil være en del af.

Mange børn finger ofte en eller flere yndlingskarakterer eller -figurer fra film og TV, og kan lege i timevis med sine små venner. I denne kategori finder du en række figurer, personligheder og karakterer kendt fra den digitale verden, om det er fra film, spil eller TV-serier. Hvis du ved hvilken film, serie eller børne-TV program der engagerer dit barn, bliver det hurtigt meget lettere at vælge den perfekte figur. Vælg en enkeltstående figur af yndlingskarakteren, eller vælg et figursæt med flere karakterer eller med mere udstyr for en kreativ legestund. Hvis du er på jagt efter noget som engagerer de mindste børn eller de lidt eldre kan du finde noget som interesserer de fleste her. Lad børn genskabe scener, øjeblikke eller eventyr fra sine yndlingsserier og -film, eller se dem skabe sine egne fantasifulde historier.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.