Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Actionfigurer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serier
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 111

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 111

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Alle børn elsker at lege med actionfigurer! Lad som om du er en del af Marvel-universet med modige og frygtløse karakterer, der skal redde verden på episke måder, skyd med edderkoppespind og sving dig fra bygning til bygning med du holder byen tryg, tag med til det fantastiske univers, hvor Autobots lever, kæmp på de gode eller de ondes side i galakser langt, langt væk, vær fræk og modig sammen med teenagehelte eller aktiver søgelyset som skinner på nattehimlen på en forbipasserende sky.

Vi har actionfigurer i flere størrelser og former, og både af helte og skurke fra forskellige univers. I denne kategori finder du actionfigurer fra fjerne galakser med både gode og onde kræfter, modige og snedige karakterer fra norrøn mytologi, geniale milliardærer med højteknologiske jerndragter, superhelte med kapper og evnen til at flyve, køretøjer som kan tranformeres til frygtløse krigere, helte med flagermus-dragter og episke køretøjer og ondskabsfulde skurke som ønsker at udslette liv ved hjælp af Infinity stenene. Actionfigurer kommer både som enkeltstående figurer, samt i figursæt med flere karakterer eller udstyr for timevis med actionfyldt leg og underholdning.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.