Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Fisher Price Legetøjstelefon

Lowest price at PriceRunner

Fisher Price babylegetøj, Laugh and Learn og interaktive bamser

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Medlemspris 60,90 30%
Vores pris: 87,-
På lager
SKU
19825
   

En klassiker i nyt, opdateret design! Ring ring, sig hej til den nye version af den klassiske legetøjstelefon fra Fisher Price. Denne klassiske telefon har nyt design, men de samme funktioner som tidligere med snurrende talplade, dingelyde og øjne som bevæger sig når barnet trækker telefonen efter sig.

  • To legemåder: Siddende eller trække den efter sig
  • Introducerer barnet for tallene 1-9
  • Udfordrer barnets motorik

Indeholder:

  • Fisher Price legetøjstelefon

Detaljer:

  • Fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelFGW66
EAN887961516449
MærkeFisher-Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.