Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Intex Giant Bellows fodpumpe med 3 mundstykker - 30 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 73,-
På lager
SKU
2041
   

Pust dine oppustelige produkter op, med denne praktiske Giant Bellows fodpumpe med 3 forskellige mundstykker fra Intex. Pumpen er 30 cm og kommer med forskellige dyser, så den kan bruges i de fleste situationer, hvor du skal bruge en god pumpe. De forskellige mundstykker gør, at du kan bruge den på flere typer bassin og oppusteligt legetøj.

Indeholder:

  • Intex Giant Bellows fodpumpe
  • 3 mundstykker

Detaljer:

  • Mål: 30 cm
Produktdetaljer
Model68610
EAN6941057466101
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.