Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Fashion Mat - oppustelig flydemadras 183 x 69 cm - blomster

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 71,-
På lager
SKU
12172-105
   

Slap ordentlig af i vandet på denne oppustelig flydemadras fra Intex med blomstermotiv! Fashion Mat flydemadrassen har et lækkert design, og har to luftkamre som er nemme at puste op. Den oppustelige madras er perfekt at bruge til at slappe af på i bassinet, og den er samtidig god at tage med på stranden. Størrelsen på madrassen er 183 x 69 cm og den tåler optil 100 kg, og den passer både godt til børn fra 5 år og til voksne.

Indeholder: 

  • Intex flydemadras - blomster

Detaljer:

  • Mål: 183 x 69 cm
  • Materiale: vinyl 0,25mm
  • Alder: fra 5 år

BEMÆRK: Pumpe medfølger ikke, men må købes separat. Bruges under opsyn af en voksen!

Produktdetaljer
Model59720EU
EAN6941057408859
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.