Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Lil' Whale Ride-on - oppustelig blåhval-badelegetøj med håndtag - 163 x 76 cm

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 107,-
På lager
SKU
6932
   

Ha' det ekstra sjovt i vandet med denne skønne, blå oppustelige hval fra Intex. Lil' Whale Ride-on badelegetøj kan hurtigt pustes op og den er sjov, at lege med i vandet, for børn fra 3 år og opefter. Passer godt til leg både i bassinet og på stranden. Den blå hval har håndtag foran, som børn kan holde sig fast i og hvalen er ca. 152 x 114 cm stor.

Indeholder:

  • Intex Lil' Whale Ride-on - oppustelig blåhval
  • Reperationssæt

Detaljer:

  • Mål: 152 x 114 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model58523NP
EAN6941057455235
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.