Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Mushroom Baby Pool - oppustelig, svampeformet babybassin med tag - 45 liter

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 126,-
På lager
SKU
2050
   

Mushroom Baby Pool er et oppusteligt, svampeformet babybassin fra Intex, med tag der giver skygge på varme sommerdage. Bassinet ser ud som en rød og gul svamp og taget fungerer som en beskyttelse for solens stråler. På kanten er der en mindre svamp, der er sjov at lege med. Perfekt plaskebassin for din lille og bassinet rummer 45 liter vand.

Det er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte svampebassinet på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før bassinet pustes op og placeres på det. Tag gerne bassinet ud af æsken og lad det strække sig lidt i solen, før det pustes op.

Indeholder:

  • Intex babybassin med tag og legesvamp
  • Reperationssæt

Detaljer:

  • Mål: 102 x 89 cm
  • Kapacitet: 45 liter
  • Alder: fra 1 år

BEMÆRK: Skal kun bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model57114NP
EAN6941057401058
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.