Intex Mushroom Baby Pool - oppustelig, svampeformet børnepool med tag - 45 liter

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 126,-
På lager
SKU
2050
   

Mushroom Baby Pool er en oppustelig, svampeformet børnepool fra Intex, med tag der giver skygge på varme sommerdage. Poolen ser ud som en rød og gul svamp og taget fungerer som en beskyttelse for solens stråler. På kanten er der en mindre svamp, der er sjov at lege med. Perfekt plaskebassin for din lille og poolen rummer 45 liter vand.

Det er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte svampepoolen på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før poolen pustes op og placeres på det. Tag gerne poolen ud af æsken og lad den strække sig lidt i solen, før den pustes op.

Indeholder:

  • Intex børnepool med tag og legesvamp
  • Reperationssæt

Detaljer:

  • Mål: 102 x 89 cm
  • Kapacitet: 45 liter
  • Alder: fra 1 år

BEMÆRK: Skal kun bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model57114NP
EAN6941057401058
MærkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.