Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Parkeringshuse

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serier
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse

22 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Parker bilen eller udrykningskøretøjet i garagen. Her finder du et stort udvalg af parkeringshuse, garager og garageanlæg til dine biler. Legegarager og parkeringshuse tager billegen og rollelegen med biler og andre køretøjer til et nyt niveau. Lad bilerne køre ind i garagen, fyld op med brændstof, tag elevatoren op til højere niveauer og lad helikopteren lande på øverste etage.

Vi har legegarager og parkeringshuse fra en række kendte mærker, og anlæggene varierer fra helt enkle med én etage til større parkeringshuse med flere etager, ramper, helikopterlandingsplads, brændstof-pumper, elevator og med biler inkluderet. I denne kategori finder du også udrykningsstationer og kombineret parkeringshus og kørebane for ekstra underholdning. Udstil dine småbiler og kør nedover de svingende baner med forskellige funktioner og udseender. Supersjovt tilbehør til bilentusiasten!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.