Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Parkeringshus i træ - 3 etager - med biler og trafikskilte

EduFun legetøj i træ

Alt trælegetøjet fra EduFun er FSC-certificeret, symbolet for bærekraftig skovbrug. Trælegetøjet fra EduFun er unikt legetøj i træ, som er med til at inspirere børn til underholdende og kreativ leg. Legetøjet er lavet af træ af høj kvalitet og malet i farver som appelerer til børn og fanger deres opmærksomhesd. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetslegetøj, byggeklodser, pedagogiske legetøj, legemad, babylegetøj og legetøj i træ som fremmer udviklingen af barnets motoriske fædrigheder gennem leg og rollepil.

EduFun trælegetøj er lavet af naturlige materialer, tåler leg og er beregnet til at vare i generationer.

Vores pris: 356,-
Udsolgt
SKU
21392

Parkeringshus i træ, med 3 etager, elevator, ramper, flere parkeringspladser, trafikskilte og biler.

Styr trafikken ved hjælp af skiltene, så brandbilen kommer frem. Bilerne kan nemt flyttes mellem etagerne, enten ved hjælp af elevatoren eller med ramperne, der knytter etagerne sammen. Elevatoren styres ved hjælp af det røde hjul på toppen, drej det til højre og til venstre for at hæve og sænke elevatoren. Du finder også en praktisk helikopterlandingsplads på toppen af elevatoren.

Indeholder:

  • 1 Parkeringshus i træ
  • 2 personbiler
  • 2 udrykningskøretøjer
  • Trafikskilte

Detaljer:

  • Mål: 43,5 x 36 x 40 cm (LxBxH)
  • Leveres fladtpakket - nemt at montere
  • Alder: fra 2 år

BEMÆRK: Skal monteres af en voksen

Produktdetaljer
Model1085
EAN6942397310857
MærkeEduFun
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.