Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Småbiler

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

22 produkter

per side

Legetøjsbiler vil fange barnets interesse og sætte fantasien og legemulighederne i gang, og hos os finder du et stort udvalg af legetøjsbiler og samlebiler i forskellige størrelser, former og materialer. Vores store udvalg indeholder naturtro Diecast-biler, der ser ud som virkelige biler, men som passer i håndfladen. I tillæg finde man en række fine småbiler i både plastik og træ, med hårde og bløde dæk, og køretøjer der kan bruges både indendørs og udendørs.

Vi har legetøjsbiler fra kendte mærker, hvor du både kan købe enkeltstående biler, samt legesæt med flere biler og køretøjer samlet i samme pakke. Kategorien indeholder flere typer småbiler som optræksbiler, biler til sandkassen, biler for små og store børn, biler du selv kan sætte sammen og interaktive biler med lys og lyd. Køretøjerne er af god kvalitet, med virkelighedstro detaljer og fra kendte mærker.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.