Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

LEGO Blomster

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie

7 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

LEGO Botanical Collection

Det er altid dejligt at give eller modtage blomster. Og hvis du leder efter en gave lidt ud over det sædvanlige, er LEGO Botanical Collection noget for dig! Skab nye bånd og kom tættere på andre med LEGOs smukt byggede blomster. Den botaniske samling fra LEGO er sjov at bygge og fantastiske at vise frem. LEGO Blomsterne kan bygges sammen med andre og giver blomster, der aldrig visner. Der er altid en god grund til at give blomster - fødselsdag, Valentinsdag, mors dag eller bare som en enkelt tak. I LEGO Botanical Collection finder du noget til enhver lejlighed. Vælg mellem en blomsterbuket, en buket med vilde blomster, et bonsai-træ, dekoration med tørrede blomster, en orkidé eller sukkulenter, og flere af disse blomster-byggesæt bliver ekstra fine sammen!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.