Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Blomster

Tag en pause fra hverdagen med bygbare modeller fra LEGO Botanical Collection, og sæt farve til dine omgivelser med vedligeholdelsesfrie blomsterdekorationer.

Mest solgte LEGO Blomster

Byg en smuk buket roser

Nyd et afslappende byggeprojekt med LEGO Icons 10328 Buket roser, eller giv den tidløse byggebuket til en du holder af - en perfekt gave til Mors Dag eller en anden speciel lejlighed.

Fantastisk byggesæt til planteentusiaster

LEGO Icons 10329 Små planter består av ørken, tropiske og kødædende blomsterarter i bygbare terracotta farvede beholdere. Perfekt gave til både nye og erfarne byggere.

Lad kreativiteten blomstre

Skab et dejligt blikfang i rummet med byggesættet LEGO Icons 10313 Buket med vilde blomster, og spred ægte blomsterglæde med blomster, der holder evigt.

Køb 3 og betal kun for 2, og lav din egen blomsterbuket

Miks og match og lav din egen personlige blomsterbuket med 3 for 2-medlemstilbuddet på LEGO Blomster.

Køb her

LEGO Botanical Collection - Blomster der varer evigt

Oplev en verden af naturlige vidundere inden for vores udvalg af LEGO botaniske sæt til voksne, med LEGO planter og blomster. Hvert modelsæt giver dig et indblik i den vidunderlige essens af naturens vidundere, og du kan genskabe den delikate elegance af blomstrende blomster og frodige planter. Den botaniske LEGO-samling overgår almindelige replikaer; det tilbyder et lærred for grænseløs kreativitet og personligt udtryk. Bland og match forskelligt løv for at skabe tilpassede dekorationer eller få inspiration fra omhyggeligt udformede sæt. Også mange af LEGO-sættene til botaniske samlinger for voksne har nu bioplastiske elementer lavet af bæredygtigt dyrket sukkerrør.

Berig dit rum med den tidløse skønhed i LEGO botaniske sæt, omhyggeligt designet til voksne. Oplev naturens vidundere møjsommeligt genskabt i hver LEGO klods. Disse sæt er vidunderlige gaver til kvinder og mænd, der ønsker at tilføje et strejf af natur til deres hjem.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.