Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO Creator Expert

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Interesse

12 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

12 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

LEGO Creator Expert

De mest komplicerede modeller fra LEGO, der ofte er for voksne eller avancerede LEGO-byggere! De er bare seje!

LEGO Creator Expert-serien er designet specielt til erfarne byggere i teenageårene og ældre. Sættene kræver gode byggefærdigheder og kræver også stor kreativitet og fantasi for at få størst muligt udbytte af hvert sæt. Da hvert sæt kræver specifikke færdigheder, er belønningen også større i form af nogle af verdens mest berømte bygninger og køretøjer. Uanset om du giver dem som gaver eller køber dem til dig selv, byder disse sæt på timevis af udfordrende, kreativ sjov.

Her finder du kendte og ikoniske bygninger, hvor du kan sammensætte modeler af det rigtige kunstværk, du kan også bygge forskellige bygninger, der kan sættes sammen og danne en hyggelig gade, fantastiske blomster og planter, kendte fodboldstadioner der er spot on for fans eller ikoniske køretøjer med unikke detaljer ligesom originalen.

LEGO Creator Expert anbefales til alderen 16 - 100 år

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.