Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Balance- og trehjulede cykler

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

18 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

18 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

Trehjulede cykler er perfekte til de mindste børn, og her kan du vælge mellem vores udvalg af forskellige trehjulede cykler med flere funktioner og designs. For de helt små kan det måske passe med en cykel, som de kan vokse ind i, hvor barnet kan sidde trygt, mens en voksen skubber cyklen hen ad vejen ved hjælp af en skubbestang. En trehjulet cykel med styrestang er en god hjælp, efterhånden som barnet vokser og selv vil overtage styringen, og man kan så tilpasse cyklen til barnet og fjerne fodstøtter, skubbestang og andet tilbehør. Til sidst vil barnet trampe hen ad vejen uden problemer, og med tiden vil det være i stand til at gå videre til større cykler.

Børn og deres interesse for cykling starter tidligt, og så kan det være en god idé at starte med en balancecykel eller simpel børnecykel tilpasset deres behov og størrelse. Dette kan være barnets første møde med fart og spænding, og barnet vil selv kunne være i kontrol. Giv børnene en god oplevelse, når de skal lære at cykle. Balancecyklen skal altid tilpasses barnets niveau og behov. En cykel er ikke noget man vokser ind i, og størrelsen på cyklen skal derfor tilpasses barnets højde.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.