Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Lundby Småland børneværelse - 602097

Lowest price at PriceRunner

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 206,-
På lager
SKU
14449
   

På dette børneværelse vil de små i huset sove godt. Børneværelset består af en køjeseng, der kan laves om til to enkeltsenge. Der medfølger også et bord med to skamler og et blødt tæppe, hvor de små kan lege eller lave lektier. Sengene er udstyret med dyne og pude, der er enkelt at løsne fra sengen, så dukkerne kan krybe under og få sig en god nats søvn. 

Indeholder:

  • 2 enkeltsenge der kan blive til en køjeseng
  • 1 bord
  • 2 skamler
  • 1 tæppe

Detaljer:

  • Mål: 11 x 6 x 11 cm
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Dukker medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model602097
EAN7315626020978
MærkeLundby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.