Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Dukkehuse

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 103

Page
per side

Det er klart at dine dukker også har brug for at sted at bo! Her finder du dukkehuse i varierende størrelser, former, funktioner og farver, samt mange spændende møbler og tilbehør du kan indrette dit hus med. Om du ønsker små eller store dukkehuse eller dukkehuse i plast eller træ, vil du kunne finde fantastiske huse at vælge imellem her.

Om det er dine små dukker der skal flytte ind, eller det er din Barbie-samling der er på flyttefod, så vil du kunne finde en fin bolig til dem her. Hvad med et stort dukkehus på 3 etager, eller et hus du kan slå sammen og lukke? Vælg mellem dukkehuse med møbler og dukkehuse, hvor du kan samle møbler, og indrette et og et rum. Fælles for alle vores dukkehuse er at de passer perfekt ind på de fleste børneværelser eller legerum. Dette er dukkehuse af høj kvalitet, der også vil give meget legeglæde i børnehaven.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.