Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Micki Senses Lær-at-gå vogn i træ - justerbart håndtag og opbevaring - grå kanin

Lowest price at PriceRunner

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 245,-
På lager
SKU
07195-121
   

Denne klassiske lær-at-gå vogn i træ fra Micki Senses har et gråt kanindesign med grønne detaljer, og kommer med et justerbart håndtag, så den også kan bruges som legevogn.

Lær-at-gå vognen giver en stabil og sikker støtte når barnet skal tage sine første skridt. Vognen ser ud som en sød kanin, med bløde ører og et sødt ansigt foran. De sjove farver og kombinationen af forskellige naturmaterialer giver et blødt indtryk og gør at børn får brugt flere af sine sanser i legen.

Hvordan lyder det, når du smider en klods ned i den hårde trævogn? Og hvordan føles det at tage på kaninens bløde stofører? Lær-at-gå vognen har justerbart håndtag og hjul i PVC-fri plastik, der kan bremses. Når barnet har lært at gå, er det bare at justere håndtagetm så har du en sjov legevogn i flere år. Måske skal klodserne fragtes et sted hen, eller måske bamsen vil ud på en tur i vognen?

Indeholder:

  • Micki Senses - lær-at-gå vogn

Detaljer:

  • Mål: 45 x 35 x 48 cm (BxLxH)
  • Alder: fra 6 mdr.
Produktdetaljer
Model102177
EAN7315621021772
MærkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.