Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ravensburger XXL puslespil 300 brikker - 9 sjove hunde

Ravensburger spil, puslespil, puslespilsmåtter og 3D puslespil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 90,-
På lager
SKU
01202-7
   

Dette puslespil i XXL-format fra Ravensburger består af 300 brikker og har et motiv, der viser 9 sjove hunde som rækker tunge. I denne hundeselfie kan du se racerne yorkshire terrier, mops, west highland terrier, labrador, golden retriever, bull terrier, king Charles spaniel, dachs og en lille chihuahua. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburgers XXL puslespil 300 brikker - 9 sjove kunde

Detaljer:

  • Antal brikker: 300
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Model132287
EAN4005556132287
MærkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.