Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ravensburger XXL Puslespil 300 brikker - Verdenskort med dyr fra hele verden

Ravensburger spil, puslespil, puslespilsmåtter og 3D puslespil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 90,-
På lager
SKU
10195-92
   

Ravensburger XXL puslespil med motiv af verdenskortet og forskellige dyr, der bor i de forskellige verdensdele. Det består af 300 brikker og passer til børn fra 9 år og opefter. Lær om dyrene i verden imens du laver puslespil. Hav det sjovt med det familievenlige puslespil i den kendte Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er er en god måde at lære genkendelse, logisk tænkning, tålmodighed og hånd-øje koordination, samtidig med at lave puslespil i forskellige sværhedsgrader kan styrke selvbilledet og korttidshukommelsen. Det er underholdende at lave puslespil og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravensburger XXL puslespil 300 brikker - verdenskort med dyr fra hele verden

Detaljer:

  • Mål færdigt: ca. 49 x 36 cm 
  • Antal brikker: 300
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Model132577
EAN4005556132577
MærkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.