Smoby Karcher K4 højtryksrenser med stativ - tilsluttes haveslangen

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 398,-
På lager
SKU
03233-41
   

Med deres egen Kärcher højtryksrenser med stativ kan børn hjælpe de voksne med at gøre rent og rydde op i haven. Denne renser fra Smoby er en trofast efterligning af den større K4 højtryksrensere fra Kärcher, og fungerer også som originalen. Det er nok at tilslutte haveslangen og trykke på aftrækkeren for at skyde vand og rense, hvad du vil, uanset om det er cyklen eller rutsjebanen.

Højtryksrenseren har to positioner med forskellige vanddysefunktioner, og trykket svarer til de, der opnås fra haveslangen. Takket være det praktiske stativ med hjul og håndtag kan børn nemt have deres højtryksrenser med sig gennem haven.

Indeholder:

  • Smoby Kärcher K4 højtryksrenser med stativ

Detaljer:

  • Mål: 20 x 19 x 40 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model360902
EAN3032163609025
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.