Smoby Claas Farmer XL pedaltraktor med anhænger - fra 3 år

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 825,-
På lager
SKU
03233-33
   

Lad børnene få deres egen Class Arion 400 pedaltraktor med anhænger fra Smoby, med justerbart sæde og integreret horn i rattet til fordybende leg.

Claas traktormærket er velkendt inden for landbrugsmaskiner og her imponeret i årevis med ydeevne, kvalitet og attraktivt design. Med denne pedaltraktor fra Smoby kan børn få deres egen Claas Arion 400 XL traktor med pedaler. Den robuste legetøjstraktor har et udseende, der ligner originalerne og byder på mange legemuligheder for børn op til 50 kg.

Traktoren har et integreret kædetræk, der er beskyttet mod snavs og støv, og et jævnt kørende drejeskivestyring, der tilsammen giver barnet behagelig køreleg og glæde. Takket være det justerbare sæde kan børn have glæde af traktoren i længere tid, da den kan justeres i tre trin og tilpasses barnets benlængde. Udover en solid traktor kommer den også med anhænger med et rummmeligt lad. Her kan barnets hente og bære læs på op til 25 kg. Anhængeren kan nemt monteres og afmonteres fra traktoren.

Indeholder:

  • Smoby Farmer XL Claas pedaltraktor
  • Smoby anhænger

Detaljer:

  • Mål: ca. 141 x 44 x 53 cm
  • Max brugervæt traktor: 50 kg
  • Maksvægt anhænger: 25 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model710114
EAN3032167101143
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.