Smoby Stronger XXL pedaltraktor med anhænger - fra 3 år

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 1 208,-
På lager
SKU
03233-30
   

Ekstra stor og robust pedaltraktor med anhænger fra Smoby Stronger XXL, med justerbart sæde og mekanisk horn i rattet.

Ekstra stor og stærk pedaltraktor fra Smoby i grå, med anhænger inkluderet. Stronger XXL traktor er en robust traktor med pedaler, lavet af materialer af høj kvalitet. Denne traktor vil overbevise og fange børns opmærksomhed med dens køre- og legefunktioner og dens moderne udseende, som kombinerer ekstra store og solide hjul og et robust karrosseri med en stor motorhjelm. Lad børnene selv nyde komfortabel og ubesværet kørsel takket være den integrerede støv- og skidtbeskyttede kæde.

Du robuste hjul er lavet af plast, og pedalerne er børnevenlige for uendelig køreglæde. Sædet kan justeres, så det passer til barnets benlængde, og rattet har et mekanisk hørn for at fuldende legefunktionerne. Legetraktoren kommer også med en stor anhænger med masser af læsseplads, og kan bære op til 25 kg. Anhængeren er aftagelig og kan nemt monteres på traktoren eller fjernes takket være det integrerede anhængertræk.

Indeholder:

  • Smoby Stronger XXL traktor
  • Smoby anhænger

Detaljer:

  • Mål: 161 x 59 x 56 cm (LxBxH)
  • Maksvægt traktor: 50 kg
  • Maksvægt anhænger: 25 kg
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model710202
EAN3032167102027
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.