Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Sophie la Girafe bidelegetøj i gaveæske

Sophie la Girafe er den originale giraf elsket af både børn og voksne

Her finder du blandt andet Lille Sophie på 18 cm, en meget omtalt og populært børnelegetøj som passer perfekt til små børn med ømme gummer. Sophie legetøj er fulde af opdagelser og aktiviteter som vækker barnets sanser om syn, hørsel, smag, lugt og føle. Sophie La Girafe er en fransk, håndlavet giraf som har vundet mange prestigefyldte priser. Legetøjet fra Sophie La Girafe står øverst på ønskelisten hos de fleste småbarnsforældre.

Vores pris: 174,-
På lager
SKU
24085
   

Lille Sophie (18 cm) er et meget omtalt børnelegetøj, som passer perfekt til små børn med ømme gummer. Sophie er fuld af opdagelser og aktiviteter som vækker børns sanser.

  • Syn: De mørke pletter på Sophies krop, samt hendes mørke øjne skaber visuel stimulation og gør at hun er godt genkendelig for barnet.
  • Hørsel: Når barnet klemmer på Sophie, afgiver hun en sjov pipelyd som stimulerer barnets hørsel, og som også hjælper barnet til at forstå sammenhængen mellem handling og effekt.
  • Smag: Sophie er meget fleksibel og blød og hun har flere dele som babyen kan tygge på (ører, horn og ben). Hun er perfekt, når barnets gummer begynder at blive ømme. Giraffen er håndlavet i de franske alper og består af naturgummi (ftalatfri). Hun er malet med madmaling, og forældre behøver ikke bekymre sig for at barnet skal få nogen farlige stoffer i sig, når de tygger på Sophie.
  • Føle: Sophie er som sagt lavet af naturgummi, noget som gør at hun er dejlig og blød at tage på. Hun har også en perfekt størrelse for små børnehænder. Hun er meget let, og hendes lange hals og ben gør det enkelt for barnet at holde hende.
  • Lugt: Sophie lugter af sød naturgummi fra Hevea-træet, og barnet vil elske det.

Legetøjet leveres i en fin gaveæske.

Indeholder:

  • Sophie la Girafe bidelegetøj i gaveæske

Detaljer:

  • Mål: 18 cm
  • Materiale: naturgummi (ftalatfri)
  • Alder: fra 0 mdr.

BEMÆRK: Sophie la Girafe skal overfladevaskes med en fugtig klud. Giraffen er ikke et badelegetøj, og må ikke lægges i vand, koges eller puttes i opvaskemaskinen, da der kan komme vand ind via pipemekanismen under og vandrester kan blive liggende inde i giraffen. Dette kan være svært at få ud igen. Sophie gennemgår kontinuerlige test og tilfredsstiller de strengeste krav for legetøj til små børn.

Produktdetaljer
Model616400
EAN3056566164004
MærkeSophie la Girafe
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.