Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Bidelegetøj og rangler

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

42 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

42 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

Rangler og bidelegetøj er ofte barnets første legetøj, og er populære gaver til nyfødte. Rangler af træ, rangler af plastik, farverige rangler, rangler med forskellige lyde, rangler til nyfødte og rangler til ældre babyer, bidrager i udviklingen af barnets motorik, og øje-hånd koordination. En sjov eller klassisk rangle er en sikker og populær gave hos de fleste babyer.

Med nye tænder på vej er bideringe næsten en nødvendighed. Den lindrer barnets ømme gummer, og med forskellige forme og strukturer er de ekstra gode at bide på. Bideringe med vandkamre, med hårde eller bløde dele, med kugler, rangler og mønstrer gør dem ekstra spændende for små børn. Og med et godt håndtag er de enkle at holde i eller tage med på tur.

Hos os får du bidelegetøj i forskellige materialer, bidelegetøj og rangler i ét, og bidelegetøj fra leverandører som er kvalitetssikret og lavet af materialer godkendt til brug af babyer og små børn.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.