Ravensburger Super Mario Labyrinth - Skandinavisk version

Lowest price at PriceRunner

Nintendo Super Mario legetøj - spændingen og magien fra Nintendo computerspil

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spændingen og underholdningen du kender fra Nintendo computerspil til live. Saml dine favoritkarakterer, lad Mario og Luigi køre om kap på bilbanen, de ikoniske figurer og detaljer genskabes gennem legetøj, tilbehør og udstyr fra Nintendo. Nintendo Super Mario og Luigi er lige så underholdende for forældre, som husker det som gode minder fra sin barnsom, som for børn og unge som oplever magien for første gang.

Vores pris: 210,-
Få tilbage på lager
SKU
06202-120
   

Super Mario er en af de mest populære karakterer fra videospilsverdenen. Denne lille italienske VVS'er med blå skjorte og rød bukser har underholdt sine fans i mere end 25 år. Det klassiske labyrint-spil har også begejstret børn og familier i mere end et kvart århundrede.

Mario- og Labyrint-fans får nu værdi for sine penge når de prøver at bevæge sig på stierne i labyrinten på jagt efter de kendte figurer fra Super Mario-spillene. Udover Mario, finder du også hans bror Luigi, Princess Peach, gorillaen Donkey Kong, skurken Bowser, dinosauren Yoshi, og mange andre som er gemt i labyrinten og venter på at blive fundet. Ved hjælp af labyrintkort ændrer spillerene labyrinten med nye veje, baner og sving. Hvis du kan beholde overblikket vil du finde vejen til karaktererne du leder efter, og til sidst vinde spillet.

Indeholder:

  • Spillebræt.
  • 34 rudekort.
  • 24 billedkort.
  • 4 spillebrikker.

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-4.
  • Alder: fra 7 år.
  • Spilletid: 20-30 min.
Produktdetaljer
Model268931
EAN4005556268931
MærkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.