Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ekstraudstyr rektangulære trampoliner

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris

12 produkter

per side

Hoppedug, sikkerhedsnet, beskyttelsesring til rektangulære trampoliner

Sikkerhed og rigtig brug af trampolin er meget vigtigt. Vores rektangulære trampoliner har forstærket og galvaniseret stålkonstruktion, ekstra solide og lange fjedre, forstærket hoppedug, solidt sikkerhedsnet med YKK-lynlås og forstærket polstring over fjedrene.

Skulle uheldet være ude, og trampolinens dele får et slag i efterårsstormen eller ved forkert brug, har vi et bredt udvalg af tilbehør og dele til vores rektangulære trampoliner.

BEMÆRK:

Husk at følge monteringsanvisningen nøje før du begynder at hoppe. Trampolinen skal altid monteres af en voksen og inspiseres før den tages i brug af børn.

VIGTIGT! Alle trampoliner skal monteres på et så fladt underlag som muligt, så man undgår at trampolinen bliver skæv, når man hopper på den. Vi anbefaler at man sikrer trampolinen til underlaget, for at undgå at den vælter, hvis der er kraftig vind.

Vi anbefaler altid at trampolinen kun bruges af ét barn ad gangen. Desværre skyldes mange af de skader, der sker, at flere børn bruger trampolinen på samme tid.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.