Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Vildkatten Master 500

Lowest price at PriceRunner

Educa spil og puslespil giver dig underholdning og læring gennem flotte motiver og dele af høj kvalitet.

Puslespil kan være både underholdende og lærerige, og puslespillene fra Educa er ingen undtagelse. Educas historie går tilbage til 1894 og de er stadig et af verdens førende mærker og sætter standarden inden for pædagogiske spil og puslespil. Educa-mærket er en garanti for kvalitet, og alle dele gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller, og der anvendes fornyelige og miljøvenlige råvarer af topkvalitet. Educa har et stort udvalg af spil og puslespil, der passer til alle aldre!

Vores pris: 239,-
På lager
SKU
24704
   

Vildkatten Master er et sjovt og populært spil for hele familien. Det kræver både overblik og koncentration.

Vildkatten er et sjovt, nemt og hurtigt observationsspil for hele familien. Ven billedkortet og se, hvem der finder billedet på spillebrættet hurtigst! Det kræver både overblik og koncentration. Spillet kan spilles på tre forskellige måder, og spillepladen kan sættet sammen på forskellige måder, så du får en ny spiloplevelse hver gang. Den spiller, der finder flest billeder, vinder. Dette er "Master"-udgaven af Vildkatten. Mens den almindelige Vildkatten indeholder 300 billeder, indeholder masterudgaven 500 billeder.

Indeholder:

  • Vildkatten Master 500

Detaljer:

  • Antal spillere: 1-6
  • Spilletid: 20 min
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model015018
EAN8412668150188
MærkeEduca
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.