Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Bamse stableklodser - årstider - 7 klodser

-30%
Lowest price at PriceRunner

Bamse - Verdens stærkeste bjørn

Denne populære brune bjørn med blå hue og selebukser, bliver verdens stærkeste bjørn når han spiser sin farmors krafthonning. Han begiver sig ud på spændende eventyr sammen med vennerne Lille Hopsa og Ole Opfinder. Lille Hopsa er en kanin og Bamses bedste ven, og Ole Opfinder er en skildpadde. Gennem tegneserien, TV-serien og filmen om Bamse lærer børn om retfærdighed, solidaritet, godhed og medmenneskelighed.

Kampanjepris 126,70 Før pris: 181,-
30%
Du sparer: 54,30
På lager
SKU
07195-156
   

Stable klodserne! Er det gjort rigtig, viser de fire sider billeder af alle dine yndlingskarakterer fra Bamse, i de fire årstider. Ved at stable eller lægge de syv klodser af karton i hinanden, lærer barnet hvordan de forskellige størrelser forholder sig til hinanden. Stor, lille og mellem. Ovenpå hver klods er der billeder af Bamse-figurerne. Når klodserne er stablet, er tårnet 64 cm højt, og når klodserne ikke bruges, kan de opbevares oveni hinanden. Perfekt gave til børn fra 18 mdr.

Indeholder:

  • 7 Bamse stableklodser - årstider

Detaljer:

  • Mål æske: 13 x 13 x 22 cm (LxBxH)
  • Materiale: karton
  • Alder: fra 18 mdr.
Produktdetaljer
Model640028
EAN7315626400282
MærkeBamse
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.