Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Badelegetøj

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 136

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 136

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Børn (og voksne) elsker at lege med og i vand, og en dag på stranden eller i bassinet kan give timevis med sjov leg. Oppusteligt bagelegetøj, flydemadrasser, baderinge, oppustelige dyr man kan sidde på eller en oppustelig båd, gør en dag i vandet ekstra sjov! Badelegetøj er ikke kun sjovt at lege med, men det er også let at slappe af på flydemadrassen eller det oppustelige dyr, når man har brug for en pause i vandet (eller på land).

Svømmeudstyr som dykkermasker, badevinger, snorkel, redningsveste og svømmefødder, gør leg i vand til en tryg oplevelse. Og med UV-beskyttelse kan barnet lege trygt i solen, uden at være bekymret for skadelige stråler eller solbrændt hud. Men husk at det altid er vigtigt, at tage pauser fra solen og slappe af med noget koldt at drikke, eller nyde en is i skyggen!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.