Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Magnetiske byggesæt

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

20 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Her finder du vores udvalgt af sjove, magnetiske byggesæt. Byggesættene med magneter opmuntrer til kreativ leg, og fremmer fantasi og motoriske færdigheder. De magnetiske byggesæt kan sættes sammen og tages fra hinanden gang på gang, noget som giver disse legesæt et stort antal konstruktionsmuligheder og timevis med sjov leg. I denne kategori finder du forskellige magnetiske byggesæt, der bygges på forskellige måder, og som er med til at fremme kreativ og underholdende leg. Sættene kommer med dele i forskellige former og farver, og flere af sættene kan også bruges på tværs af hinanden, for større byggemuligheder og udvidet underholdning.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.