Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Magical Magnet magnetiske byggeklodser og hjul - 46 dele

Vær kreativ med magnetiske byggesæt og dele fra Magical Magnet

De magnetiske byggesæt fra Magical Magnet opmuntrer børn til kreativ byggeleg med farverige, magnetiske forme og byggeklodser. Børn skaber sine egne, kreative byggeværk ig kreationer med magneterne. Bygning med magnetiske byggeklodser opmuntrer til kreativ leg, der udfordrer barnets koordination, farvegenkendelse og giver mange timer med underholdende og udviklende leg.

Vores pris: 209,-
Medlemspris 150,-
På lager
SKU
22218
   

Magical Magnet byggesættet med 46 dele i regnbuens farver, lader dig bygge seje biler takket være de medfølgende hjul. Dette er et spændende legesæt, hvor alle dele er magnetiske og lader dig bygge unikke konstruktioner.

Dette legesæt er ikke kun sjovt at lege med, men opmuntrer samtidig til kreativ leg, og farve- og formgenkendelse, samtidig som at det øger logisk tænkning. Der er uendeligt mange muligheder med Magical Magnet og i dette magnetsæt får du 46 magneter med forskellige former og farver.

Indeholder:

  • 46 Magical Magnet byggeklodser og hjul

Detaljer:

  • Antal dele: 46
  • Materiale: ABS
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelA2788-7046
EAN7040698700502
MærkeMagical Magnet
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.