Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Magical Magnet legesæt - 87 dele - magnetisk byggesæt

-30%

Vær kreativ med magnetiske byggesæt og dele fra Magical Magnet

De magnetiske byggesæt fra Magical Magnet opmuntrer børn til kreativ byggeleg med farverige, magnetiske forme og byggeklodser. Børn skaber sine egne, kreative byggeværk ig kreationer med magneterne. Bygning med magnetiske byggeklodser opmuntrer til kreativ leg, der udfordrer barnets koordination, farvegenkendelse og giver mange timer med underholdende og udviklende leg.

Kampanjepris 313,60 Før pris: 448,-
30%
Du sparer: 134,40
På lager
SKU
08192-15
   

Lav mange forskellige farverige figurer med dette Magical Magnet legesæt! Dette er et legesæt som forbedrer den intellektuelle udvikling og motiverer til kreativ tænkning. Magnetisk byggelegetøj bliver mere og mere populært i institutioner og børnehaver, eftersom at de opfordrer børn til at udfolde sine egne kreative idéer. Der er ingen grænse for hvad barnet kan bygge med disse 87 dele, og der er timesvis med kreativ leg i vente!

Legesættet kan kombineres med andre legesæt fra Magical Magnet (sælges separat).

Indeholder:

  • 1 Magical Magnet legesæt

Detaljer:

  • Antal dele: 87
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModelA2788-78003
EAN7040698713748
MærkeMagical Magnet
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.