Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Magical Magnet - magnetiske byggeklodser i flere farver - 77 dele

-35%

Vær kreativ med magnetiske byggesæt og dele fra Magical Magnet

De magnetiske byggesæt fra Magical Magnet opmuntrer børn til kreativ byggeleg med farverige, magnetiske forme og byggeklodser. Børn skaber sine egne, kreative byggeværk ig kreationer med magneterne. Bygning med magnetiske byggeklodser opmuntrer til kreativ leg, der udfordrer barnets koordination, farvegenkendelse og giver mange timer med underholdende og udviklende leg.

Kampagnepris 270,- Før pris: 416,-
35%
Du sparer: 146,-
På lager
SKU
22220
   

Lav mange forskellige farverige figurer med Magical Magnet magnetisk byggesæt med 77 magnetiske byggeklodser til spændende bygning.

Dette er et kreativitetssæt som forbedrer den intellektuelle udvikling og motiverer til kreativ tænkning. Magnetiske byggelegetøj bliver mere og mere populært hos institutioner og børnehaver, eftersom de opfordrer børn til at udfolde sine egne kreative idéer. Der er faktisk ingen grænse for, hvad barnet kan bygge med disse 77 dele, og der er timevis med kreativ leg i vente!

Indeholder:

  • Magical Magnet byggesæt

Detaljer:

  • Antal dele: 77
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModelA2788-705
EAN7040698700526
MærkeMagical Magnet
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.