Smådukker 0-30 cm

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-40 av 204

Page
per side

I denne kategori finder du forskellige dukker, tilbehør og dukkesæt som byder på timevis med dukkeunderholdning. Her finder du alt fra den klassiske modedukke med fantastisk tøj til barnets første bløde dukke, prinsessedukker og andre kendte dukkeudgaver fra TV og film. I tillæg til de mange forskellige dukker, vil du også kunne vælge mellem en masse spændende tilbehør som dukketøj i alle regnbuens farver, dukkens helt egen bil eller kæledyr, dukkemøbler og tilbehør til dukker op til 30 cm.

Er du på jagt efter modedukken som alle kender og elsker, prinsessedukken som lader dig genopleve scener og historier fra TV og film, mindre babydukker, små dukker med blød krop eller barnets første dukke? Alle disse dukker og en hel række andre dukker, finder du her blandt vores store udvalg af små dukker, som er mellem 0-30 cm høje. Alle dukker har brug for tøj, og hos os finder du dukkekjoler, pyjamas til dukker, sparkedragter, jakker, sommerkjoler, sko og andre typer tøj og tilbehør som du får brug for til din dukke. Vælg blandt tøj og tilbehør til modedukker, prinsessedukker, babydukker eller dukker med blød krop. Køb ekstra tilbehør til din dukke for sig selv, eller køb et indholdsrigt dukkesæt, så dit barn har flere sæt tøj og udstyr at lege med helt fra starten!

Børn elsker at samle på minidukker og småfigurer. Minidukkerne er enkle at tage med sig, fylder ikke så meget på værelset og giver mange timer med sjov leg. Vælg mellem minidukker kendt fra TV og film, populære minidukker, minidukker med specielle evner og funktioner og minidukker til pynt på værelset. Hos os finder du et stort udvalg som passer til de fleste!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.