Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Fisher Price Soothe 'n Snuggle Otter - hjælper børn med at sove - med white noise, musik og lys

Fisher Price babylegetøj, Laugh and Learn og interaktive bamser

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 298,-
Udsolgt
SKU
02205-159

Med det søde ansigt, superbløde krop og white noise, er denne odder en beroligende og hyggelig ven for din baby om natten.

Odderen fra Fisher Price hjælper dig med at trøste din baby selvom at du ikke er der. Bamsen har en superblød mave som bevæger sig op og ned i en rytmisk bevægelse, og efterligner åndedraget til en sovende baby. Dette kan virke beroligende for din baby når det er tid til at sove.

Bamsen har også 30 minutter med beroligende musik, lydeffekter og et svagt lys på maven. Den bløde bamse, musikken og lyset hjælper babyen til at udvikle visuelle og auditive sanser. Odderen kan blive en del af babyens sengerutine, og dermed hjælpe til at udvikle sunde søvnvaner.

Odderen giver din baby følelsen af tryghed. Bamsen kan enkelt tilpasses, så du kan finde den trøstende funtion som passer bedst til din baby. Vælg musik eller beroligende lyde. Blandt lydene finder du det som kaldes white noise (hvid støj). Odderen lader dig blandt andet vælge mellem livmoder-lyde, snorke-lyde eller hjerterytme. Alle for at berolige din baby. Skru op eller ned for volumen og slå af eller på lyset og åndedragsbevægelsen.

Odderen kan vaskes i vaskemaskine - tag ud kontrolcenteret før vask.

Indeholder:

  • Fisher Price Soothe 'n Snuggle Otter

Detaljer:

  • Mål: 16 x 11 x 25 cm (LxBxH)
  • Kan vaskes i vaskemaskine
  • Alder: fra 0 mdr.

BEMÆRK: Fjern kontrolcenteret før bamsen vaskes

Produktdetaljer
ModelFXC66
EAN887961687835
MærkeFisher-Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.