Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Deluxe Baby Float Pool School Step 1 - gul firkantet babyring 1-2 år - 79 cm

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 96,-
På lager
SKU
3910
   

Med Intex Deluxe Baby Float Pool School Step 1 babyring, kan også de allermindste have det sjovt i vandet. Denne firkantede, knaldgule babyring, er et stabilt flydelegetøj til børn i alderen 1-2 år, op til 15 kg. Placer barnet i sædet, som har hul til benene og ophøjet rygstøtte og nyd en badestund med dit barn. Ringen har 4 luftkamre og kommer med et reperationssæt, hvis der skulle opstå huller.

Indeholder:

  • Babyring
  • Reperationssæt

Detaljer:

  • Mål 79 x 79 cm
  • Maksvægt: 15 kg
  • Alder: 1-2 år

BEMÆRK: Skal altid bruges under opsyn af en voksen

Produktdetaljer
Model56587EU
EAN6941057455877
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.