Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Jumbo Ball - stor badebold med farverigt design - 107 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 64,-
På lager
SKU
3922
   

Med denne store oppustelige badebold fra Intex kan børn og voksne have det sjovt både i vand og på land. Jumbo bolden har et farverigt polkaprikket design og måler 107 cm i diameter. Bolden er både stor og sjov for barnet at lege med, og kan byde på timevis med sjov. Tag det store oppustelige badelegetøj med på din badetur, eller leg med den på stranden. Der medfølger også et reparationssæt sammen med badebolden.

Indeholder:

  • Jumbo badebold
  • Reparationssæt

Detaljer:

  • Mål: 107 cm (Ø)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model59065NP
EAN6941057402147
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.