Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Water Sport Goggles - svømmebriller med UV-filter - sorte- fra 14 år

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 50,-
Få tilbage på lager
SKU
22686
   

Hold øje med hvad som foregår under vandet med disse seje sorte Intex Water Sport svømmebriller. Svømmebrillerne har en sort ramme med blød, sort gummi for en mere behagelig pasform. Brilleglassene har UV-beskyttelse som ikke dugger, og stropperne er justerbare, så brillerne kan tilpasses brugeren. Perfekt til de større børn og voksne som ønsker sig et par gode svømmebriller til tiden i vandet.

Indeholder:

  • Intex Water Sport svømmebriller

Detaljer:

  • Farve: sorte
  • Latexfri
  • UV-filter og dugfrie glas
  • Alder: fra 14 år
Produktdetaljer
Model55685NP svart
EAN6941057403311
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.