Anlægsmaskiner og legetøjstraktorer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 168

Page
per side

Anlægsmaskiner, gravemaskiner, traktorer og lastbiler til børn

Her finder du et stort udvalg af anlægsmaskiner og gravemaskiner fra kendte mærker, med virkelighedstro detaljer og funktioner. Her finder du anlægsmaskiner og gravemaskiner med dører der kan åbnes, lad der kan vippes og bevægelige kraner og skuffer. I denne kategori finder du gravemaskiner, lastbiler, dumpere, betonbiler og kraner fra kendte mærker til både indendørs- og udendørsleg. Her finder du alt der skal til for at lege byggeplads i stuen, i haven eller i sandkassen!

Gravemaskiner er flittigt brugt både på gården og ved bygge- og anlægsarbejde, og her finder du et udvalg af gravemaskiner i forskellige former og størrelser som børn kan lege med. Kombiner det med andre anlægsmaskiner og lastbiler for en mere kreativ og realistisk leg. Her finder du gravemaskiner med fuldt fungerende gravearm, maskiner som børn kan sidde på, der kan roteres rundt efter behov, og gravemaskiner med både hjul og bælter. Brug gravemaskinen eller minigraveren alene eller sammen med andre landbrugs- eller anlægsmaskiner for mere realistisk og sjov leg.

Bliv en del af livet på vejen som lastbilchauffør og transporter dyrebare last fra A til B. Lastbil er et alsidigt køretøj der bliver brugt til forskellige anledninger og til forskellige typer last- og transportarbejde. En lastbil til anlægsarbejde kan være guld værd for at fragte forskellige materialer og masser frem og tilbage til byggepladsen, og bidrager til realistisk og sjov leg for børn. Om du er ude efter en biltransporter, kranbil, skraldebil, plovbil, bjergningsbil, tømmerbil, betonbil eller traditionelle lastbiler med lad, finder ud en lastbil til din type arbejde her. Lastbilerne kommer med mange forskellige funktioner, detaljer og er designet så de ligner de store køretøjer barnet kender fra vejen.

Traktoren er et selvskrevet køretøj der aktivt bliver benyttet til landbrugsarbejde på gården, og i denne kategori vil du kunne finde et stort udvalg af forskellige traktorer og udstyr fra kendte mærker. Traktorerne kommer i forskellige størrelser og former, og ønsker du en naturtro og realistisk legetøjstraktor fra kendte mærker til din køretøjssamling, er du på det rigtige sted. Tag med på bondegården og hjælp til med de forskellige opgaver som skal gøres på gården, om det er at grave, sprede gødning, så, slå græs, presse og pakke høballer, laste og fragte tømmer, skovle sne eller andre ting. Her finder du både traktorer og andre landbrugsmaskiner og -redskaber - perfekt til at lade børnene få en forståelse for gårdsbrug og livet på gården.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.