Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Traktorer

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 55

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 55

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Traktoren er et selvskrevet køretøj der aktivt bliver benyttet til landbrugsarbejde på gården, og i denne kategori vil du kunne finde et stort udvalg af forskellige traktorer og udstyr fra kendte mærker. Traktorerne kommer i forskellige størrelser og former, og ønsker du en naturtro og realistisk legetøjstraktor fra kendte mærker til din køretøjssamling, er du på det rigtige sted.

Tag med på bondegården og hjælp til med de forskellige opgaver som skal gøres på gården, om det er at grave, sprede gødning, så, slå græs, presse og pakke høballer, laste og fragte tømmer, skovle sne eller andre ting. Her finder du både traktorer og andre landbrugsmaskiner og -redskaber - perfekt til at lade børnene få en forståelse for gårdsbrug og livet på gården.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.