Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

LEGO Tilbehør

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Serier
Serie
Mærke
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-52 av 117

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

LEGO Tilbehør - Storage, Stationery

Indret børneværelset til at blive et LEGO værelse! Den sjove LEGO Storage stil, med masser af spændende LEGO interiør til børneværelset og i hverdagen! Se alle de flotte produkter! Vi har alt fra drikkedunke og madkasser til opbevaringsbokse og minifigurudstillinger i forskellige størrelser.

LEGO Stationery forvandler lektier til en leg, sjove skrivesager og notesbøger med ikoniske byggeklodser der kan bygges. Måske noget for en voksne LEGO-fan?

Har du et hus fyldt med LEGO klodser og byggesæt, men ingen steder at opbevare det? Opbevar alle byggeklodserne i en legende LEGO Opbevaringsboks, og med LEGO opbevaring bliver det sjovere at gøre rummet rent, og det bliver nemmere at holde det pænt. Produkterne er lavet med tanke på børn, så de nemt kan håndtere og bruge dem selv. LEGO opbevaringskasserne kan stables og sættes sammen, så opbevaringen er endnu nemmere!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.