Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Lundby bogreol

Lowest price at PriceRunner

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 132,-
På lager
SKU
08182-18
   

Lav dig et klassisk bibliotek derhjemme - med et mere moderne præg. Dette sæt fra Lundby indeholder 1 bogreol, 1 frugtskål og 10 bøger. Bogreolen består af 3 forskellige sektioner med dybe hylder, hvor bøgerne får sin plads og virkelig kommer til sin ret. Du kommer utvivlsomt til at finde nogen guldkorn blandt de 10 bøger.

Indeholder:

  • 1 bogreol
  • 10 bøger
  • 1 frugtskål

Detaljer:

  • Mål æske: 14,5 x 5 x 14,5 cm
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Dukker medfølger ikke

Produktdetaljer
Model603060
EAN7315626030601
MærkeLundby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.