Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Lundby - komfur og køleskab til dukkehus

Lowest price at PriceRunner

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 209,-
På lager
SKU
07195-134
   

Køkkenet er hjertet i hjemmet! Indret dit dukkehus med en køkkenø i elegant grå med trædetaljer og det smukkeste sorte køleskab. Køkkenøen har batteridrevet LED-belysning, skuffer og låger, der kan åbnes og en bordplade, der kan slås ud.

Hvor i køkkenet tænker du, at køkkenøen vil passe bedst? Lamperne tændes med et enkelt klik på den lille knap på køkkenbordet og slukker automatisk efter 15 minutter.

Indeholder:

  • 1 Lundby køleskab
  • 1 Lundby komfur
  • Køkkentilbehør

Detaljer:

  • Mål: 19,5 x 5 x 19,5 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 1 x CR2032-batteri (inkluderet)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model606055
EAN7315626060554
MærkeLundby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.