Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Lundby Småland 2 loftslamper

Lowest price at PriceRunner

Lundby dukkehus, møbler og dukker - kreativ og underholdende leg

Lundbys første dukkehus så dagens lys allerede i 1945, og siden den gang har dukkehusene udviklet sig i takt med trender, men husets form er fremdeles den samme. Lad børn udfolde sig i dukkehuset, lad dem indrede med de utallige varianter af Lundby dukkemøbler som findes, og lad de forskellige Lundby dukkefamilier flytte ind. Lundby dukkehus og dukkemøbler opmuntrer til kreativ rollespil, og kan underholde børn i timesvis.

Vores pris: 119,-
På lager
SKU
14190
   

Belysning er prikken over i'et i dukkehuset! Dette sæt indeholder to loftslamper, en med en pink skærm og en med en gennemsigtig skærm. El-tilbehør fra Lundby må kun bruges i Lundby dukkehuse med omformere fra Lundy.

Indeholder:

  • 2 Lundby Småland Loftslamper

Detaljer:

  • Skala: 1:18
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Lamperne skal sættes op af en voksen

Produktdetaljer
Model606043
EAN7315626060431
MærkeLundby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.