Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Nintendo Super Mario Mini Anti-gavity 2,4 GHz RC Racer - fjernstyret Mario Kart bil

Nintendo Super Mario legetøj - spændingen og magien fra Nintendo computerspil

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spændingen og underholdningen du kender fra Nintendo computerspil til live. Saml dine favoritkarakterer, lad Mario og Luigi køre om kap på bilbanen, de ikoniske figurer og detaljer genskabes gennem legetøj, tilbehør og udstyr fra Nintendo. Nintendo Super Mario og Luigi er lige så underholdende for forældre, som husker det som gode minder fra sin barnsom, som for børn og unge som oplever magien for første gang.

Vores pris: 313,-
På lager
SKU
10172-187
   

Har du nogensinde tænkt på, hvad som ville ske hvis Mario Kart blev ramt af et lyn? Den vil selvfølgelig krympe! Nintendo giver dig nu Mini RC Racer. Lad Mario køre i standardmode eller skift til gravitationsmode for at udføre seje tricks, ved at trykke på en knap.

Den kommer også med ekstra ydelse, så du kan lave 360 graders spin. Ikke brug bilen i tordenvejr, det bil ikke føre til at bilen krymper endnu mere, selvom at det ville være meget sjovt.

Indeholder:

  • Nintendo Mini Anti-Gravity RC Racer - fjernstyret bil
  • Fjernbetjening 2,4 GHz

Detaljer:

  • Mål: 20 x 16 x 13 cm
  • Batteribehov: 8 x AA-batterier (6 inkluderet i bilen)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model02497
EAN039897024974
MærkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.